Barang Panas!!!!

Friday, November 19, 2010

Makan Bersama Datin Liza

salam dan salam 1 malaysia

kali ni nak share skit pasal seseorang nie...beliau ni tidak asing lg di kalangan kami..hahhahaha...kali ni aku jadi PA peribadi beliau kemane saja untuk hari ini..tp nak tunjuk skit jer gambo nyer..x banyak..time makan kt jonny di JJ ayer keroh..

 tgk tu..cover lak beliau nak makan depan aku nie..hahahah.....

 wah bukan maen beso lagi mulut nak telan makanan tu yer datin

 aku nie pembantu jer...kene makan yang balance2 jer...tgl kuah jer tu...

 dah kenyang senyum2 plak yer datin nie..

amacam datin puas ati tak makan arinie..ke nak makan kt tempat laen pulak..no problem..saya bole arrange kan kat maner sajer datin nak makan

9 comments:

Puteri Hazirah Jaafar said...

bebey da kurus kot~~tahniah bebey!!
popo..sile usaha lg!

sonnet™ said...

bagus datuk ni jaga datin yeh
layanan 1st class gtuh :P

popo said...

hahahaha...business class

Aizuddin Hanis said...

wah...klau dah ade datin...msti ade datok...xkn dato mkn balance jer..ker datin jer y mkn balance..

Azriyani Bunaim said...

xmungkin dato'popo mkn yg balance. fitnah smata2 ni.hahaha...

popo said...

maner ader fitnah...kenyataan..fakta...hahahahahahahahha

Heidi Shafiq said...

ni awek ko yg mane plak popo? aritu lain..

Miza Yusof said...

tahniah datuk. hehe. makan besar tu. sedapnnyaaaa :)

popo said...

mkn kecik jer tu..hahahha..x mampu nk mkn besar2