Barang Panas!!!!

Monday, October 4, 2010

aku dan budak rumah sewe yang giler....

salam dan salam 1 malaysia...
aper yang aku nk citer kan adelaha pasal dak uma aku yang x betol.....
aku ddk 5 org serumah...konon nak privasi la skit..x macam dak kelaz aku..duduk sampai 10 org serumah....jem panas kalu ramai2 beb...uma bersepah....x berkemas....kotor...x selese..x besh la camtu...kan3.....dak2 uma aku antaranya din,faizal,zai,heidi dan aku sendiri la.......nasib baik lah aku dok ngn budak2 rumah yang sekepale la...sumer nyer setuju kalu wat sesuatu...hahahhahahahhahahaha........cume heidi jer dari bdk kelaz lain....yang lain same kelaz ngn aku.........


ha.....ni dier gambo dak uma aku...mantap x...siap wat frame gambo lg tu kt uma sewe...da macam uma family la pulak yer..........dari kiri tu faizal....kemudian heidi...yang tangah2 tu din...sebelah din zai yang pki bju MU tu...yang last sekali tu aku la...maklumlah..yang bongsu.....kite cite pasal pejal dulu...pejal ni kalu kt uma kiteorg ni cam chef la...atau kalu org gaji tu..tukang masak....pejal dier power masak....so tiap2 malam dier akan masakkan kitorg makan malam......kt situ lah care kami berjimat cermat dlm berbelanja....heidi pula dier ader kete myvi...so kalu kami nk beli barang2 dapur maka termaktub lah dlm perlembagaan kami bahawa dier akan bertindak sebagai driver atau pemandu kami untuk pergi membeli barang dapur....hehehehehehe....din pula dier ni suke masak2 sayur sayuran...so dier ni jadi pembantu kepada chef faizal....


zai pula dier selalu assist kepada kerja2 ang memerlukan extra tenaga...hehe..cam masak air..wat air...masak nasi.....support team la org kater.....hahahhaha....aku pula?????????aku nk cam bi ik jer kat uma nie....tiap2 mgu kne mop lantai rumah ,sapu sampah,buang sampah....tu la kete aku,selain jd support team cam zai...hahhahahahahhaits ok right...sumer bekejasama...dlm 1 rumah...mane nak cari beb....ko lih cari????.....ssh taw.....



ni la rupe bentuk muke bumi rumah kiteorg...xder la beso maner pun...tp selese la utk kami berlima...siap ader home decor lg dr MR Faizal...hhahahahhahaha.....so far setakat ini jer la aper yang aku nak share utk sumer...hehehe.....salam n jumper lg di lain episode

12 comments:

Fateh Aiman bin Samhudi Kamil said...

oo kutok umah laen besepah n kotor ek...wakakakaka

popo said...

maner ader kutuk...hahahhahahahahha

Heidi Shafiq said...

aku suke entry ni.. promote la kt fb.. :)

popo said...

camner nk promote...hahahhahaha

intanurulfateha said...

wow!
hebat~

gmbr heidi plng poyo
sekian!

hahahaha ;p
lalalalala~~~

bile nk jmput i g rumah korang ek? ;p

popo said...

yes...mmg gambo heidi paling hebat...tu tgh telentang tu..dier jugak la tu..merajuk tgh nanes tu....sebab tu tutup muke x dapat nk makan eskim...jemput la datang rumah nie...kuih raye un byk g...huhu...u r welcoe

Heidi Shafiq said...

intan vavi.. sule dalam2 kang baru tau..

popo said...

ah heidi...melucah jer keje nyer

intanurulfateha said...

sule pakai ape?
wow!
i loikeeeeeeeeeeeeeeee! ;p

popo said...

sule la.....sule pki lada sula....hhahahahhaha

Sharina said...

sedap ke chef tu masak ?

popo said...

mesti la sedap..hahhahahahha