Barang Panas!!!!

Monday, October 11, 2010

Kenapa McD?

salam dan salam 1 malaysia
ni ha nak citer pasal aku terjebak sebenarnyer nie...kisah kawan aku nie zai,teringin bebenor nak makan mcd setelah sekian lame.......maklum lah sekarang ni kan bz ngan kerja so xder mase la nak enjoy nie.......buka mata jer kerja ttp maa pun pikir kerja...kerja sampai lebam....
 
so pada 2.45am 11/10/10 aku pun teman kan lah kawan aku nie tadi  pergi mcd....maka naek lah motor berdua di tengah pagi yang dingin....sejuk sejuk pun ku redah jua...sampai la di mcd ayer keroh, melaka........actually aku plan x nak makan mcd pun....bile kawan aku sebut mcd jer aku balas la...ha...aku nk makan beef burger jer...ala burger yang kecik tu...burger utk happy meal tu.....mula2  nyer bergitu la yang di rancang di rumah....nk makan tu jer......sebab aku sebenarnyer da kurang kan makan fast food nie....tengah jage makan....on diet........so macam da melanggar peraturan la nie........so sampai la mcd td....aku masuk aku pun suruh la kawan aku tadi beli......sesudah beliau membeli aku lak yang dr td dok dlm dilema nak mkn burger jer atau burger + ayam mcd yang mmg kegemaran aku tu...haish....lain di rancang lain pula yang jadi in actual.....hahahhahahahahhahah.......alang2 da sampai makan la byk skit gitu la kata nafsu memujuk sihati yang berkeras nak diet......hehehehehe......si hati pun tertewas dengan kata kata manis si nafsu.....makan hati pun menurut nafsu membeli burger+ayam.........arghhhhhhh.......tidak...camner nie...aku tgh dalam proses penurunan berat badan yang konsisten tetibe boleh p makan di tgh2 malam......tidak!!!!!!!!!!!!!!......camner nak turun nie popo......kene keras skit hati tu k...........erm xper la...nanti petang kiter jog yer popo...cover balik berat yang tambah skit mlm td tu(sedap kan ati lg)......baiklah saya pegang janji awk yer ptg nanti kiter jog.....

5 comments:

Aizuddin Hanis said...

hahah~~ ptg ni jog..bakar blk kalori 2~~

intanurulfateha said...

hari ni jugak nk g mekdiiiiiiiiiiii!!

popo said...

mekdi byk lemak..t gemuk t...hehehe...meh dtg uma...den makan x abih nie

✿ CikCimi said...

nk sket !!
anta bunga raye 1 set.

popo said...

bunga raye yer......jum minum air buah