Barang Panas!!!!

Friday, October 8, 2010

Nandos dan Free

salam dan salam 1 malaysia
ha ni citer pasal aku, awek aku n sepupu aku makan kat NANDOS...


so seperti hari yang di janji kan kepada awek aku...aku pun bawalah beliau ke KL...hahaha..jalan2 kononnyer nie...sajer jer jalan2 jauh skit..asik pusing tkt melaka jer....da busan da aku gase...so pg2 aku da siap2 nak gerak la....so aku pun p amik awek aku..aku p nek kete mak aku...kete citra jer...so p la ke Alamanda Putrajaya dulu..then...dlm kol 12 aku da tibe kt saner....alamanda xder la beso maner kan...so kejap jer aku pusing2 kt situ..then aku call la sepupu aku kt s.alam nie...student uitm....hehehe...aku ckp la aku nk p s.alam....nk ajak dier sekali p Sunway Piramid...hehehe...alang2 da tibe saner yer org kater....so aku pun p la ke saner...amik sepupu aku kt uma sewe dier....masuk2 jer sepupu aku dlm kete..erus jer sembang pasal biasiswa dier...pergh..mantap...org pandai..dapat sponcer...untung la badan yer....heheh...terus jer sembang asal biasiswa....aku pun jek skit...wan banjer makan..hehehe...dier pun OK sajer....huhu...so aku pun p la ke Sunway Piramid....dalam 15 minit jer kalu x jem ye dak........sampai jer kt Sunway..aku pun pusing2 la....awek aku pernah kater nk p Sunway Lagoon..aku pun tunjukkan la Sunway lagoon kt balakng nyer tu...hahahahhaha....then aku punusing la kt dlm....xder la nk soping pun...cume nak jalan2 jer kan...window soping..hahahahhahahah....amik ati awek......asik mare jer x kuo2...sekali bawak kuo jauh skit...satu g...time nie bulan pose....so jap lg nk kne tgu berbuke pose....so mencari2 la tpt yg besh nk buke jap g nie...aku pun bg idea...makan nandos nak x...sepupu aku on jer....maklum la dier nk belanje..so kne tny dier dulu..tuan tanah...hehehe...so tgh nak tgu waktu buke tu...aku n awek aku p la tgk org men ice skating...hahahahhaha......cam bes jer tgk dieorg men...nak men x pandai n takut...hahahahah......so pastu da nak dekat magrib la...then pergilah aku ke nandos tu......sepupu aku da ilang da...dier p beli brg dier jap....aku pun Q la nak dapatkan tempat...then aku masuk....15minit pastu sepupu aku pun tibe....then mula aksi mengorder makanan di nandos.....


so bermacam macam la aku n sepupu aku order..awek aku lak cam malu2 nak order..aper lagi tibai jer la...hahahaha.....sepupu aku order quater aku order half...kongsi ngan awek aku..pastu aku up lg tambah wedges and hotdog..hahahah...ganas nak mkn...sepupu aku siap mkn kek choklat...kek kecik pinggan besor nak mampus.....hahahaha....jgn mare er....customer always right yer nandos.........


so 35minit kemudian..tiba lah hidangan kami.....dan kami pun makan lah makanan yang terhidang tu..x sbo nak makan.....hahahahah...terus la aku menala makanan nie...heheh..maklum la lapo...org banjer lak tu....heheh...biase jer rase nyer..samer jer macam kat kenny rogers........tp len skit ayam nyer...tu jer...resepi masing2 kan...nak tarik pelanggan......dan abih jer makan.....nak balik lah nie.....hehehe...mase sebelom makan tu sepupu aku da siap2 kuo duit......cam taw2 jer kan...heheh....mintak la bill...bill pun sampai...mak aihhhh....mahal pulak aku gase arge nyer....kalu wat makan kt ikan bakar kt umbai..siap lih maan tok 5 org lg arge nyer.....apepun TQ tu sepupu aku kerana belanja kami.......jasa mu amat kami hargai...heheh..t len lain kali kami belanja pula.................to MR Nandos....ble gak nyer kiter nak berjumpa lg.....hehehehe


10 comments:

Aizuddin Hanis said...

wah sdp 2...ble nk blanje aku?

popo said...

maner dpt nak blanje..aku pun x mampu nak mkn

Heidi Shafiq said...

peh popo dah maju.. mkn nando's siot..

Aizuddin Hanis said...

hahahha~~ sdp 2~~~

intanurulfateha said...

i loveeeeeeee u
eh, i loveeeeeeee nandos!~ :")

popo said...

hehe..ersasul la plak ekk...ingat..single but not available...hahahahhahahaha

intanurulfateha said...

ekekekkek ye le tuhh ;p

popo said...

hehehe...xder pun da bole da tuko title tu

✿ CikCimi said...

nk skettttt~
sdap gle.

popo said...

yeah..sedap giler..ble mau mkn lg nie