Barang Panas!!!!

Saturday, October 9, 2010

Saya ,Lantai & Mop

salam dan salam1 malaysia
ha....kali aku nak citer pasal routine aku di hujung mgu...
setiap ari sabtu pukol 9pagi sampai 11 pagi
senang jer keje nyer...bangun pagi sapu sampah dalam uma then mop lantai...hehehehhehe
ala cam keje bibik bibik jer...kan da mention pada post sebelom nie job aku aper kt uma nie...hehhe
da biase wat so ble x wat rase cam selese jer...ingt pg td plan x nak wat sbb banyak keje.....adeh
tapi akhir nyer wat gak..sebab perasaan tu da sebati ngan penyapu n batang mop tu kot...huhuhu....
bukan nk citer pasal rajin la tp nak citer pasal habit jer...x bole la kalu semak2 n kotor2 nie....hehehe...bkn la seorang yg bersih sgt pun..tp kebersihan kan perlu di jage...right.....namak x tu...ni la uma nyer...yang di mop setiap mgu...berkilat gitu...class gitu...heheh....baru la semangat nak dok uma.....maklum la org ader uma...heheheheheh......aper pun sambil tu dapat gak bersenam pagi2 nie...berpeluh la gak mengemop..sapu sampah...jemur carpet kt luo...hehehehhe......tu la keje setiap PAGI HARI SABTU SETIAP MINGGU...hehehehehehe...........saya suke dengan rumah saya


6 comments:

Aizuddin Hanis said...

popo the cleaner boy~~

intanurulfateha said...

wow!bagus nye popo
rajin!

x mcm kuntum
mkn tanggung, berak cangkung =.="
eh cangkung ke?

ntah3 berdiri jugak
HAHAHA!

Aizuddin Hanis said...

cangkung ok lg,,,ni out of spec...dh boleh wat signboad kt dpn pintu jamban.."PASTIKAN BARANG BERHARGA ANDA TIDAK TERTINGGAL ATAU SENGAJA TINGGALKAN"" hahahaha~~

intanurulfateha said...

euwwwwwwww
geliiiiiii
yuckkkkkkkkssssss!

popo said...

hehehe.........geli ker...sok ader baby pun kne wat gak....heheheheh

✿ CikCimi said...

gile rajin siot.

psssttt: heidi rjin mcm nih x?
ke pemalas gile. :DD
[maty ak law heidi bce]