Barang Panas!!!!

Thursday, March 10, 2011

Kenapa Main Basikal

salam dan salam 1 Malaysia

hehehe..sebenarnya xder menda nak update pun tp entry ni related la ngan entry sebelom nie..Banyak Nyer Komitment....ni bole kire sambungan dier la...huhuhu....naper main basikal??...sbb...sbb...sbb....nak kecik kan badan la....atually dl berat kot n gemok...sekarang ni pun gemok jugak...tapi xder la gemok cam dl...maseh lg gemok rase nyer.....kalu nk di bandingkan dengan dl...la ni kecik skit la....hehehehhe......naper x percye ke...kene percaye....kikikikikiki....men sini tgk skit gambo2 dl...byk gak la beze nyer


tgklah gambo kiri n kanan tu.....gemok giler dl kot.....tp sejak bulan 7 taun lepas..da mule start bersukan n diet...untuk tambahan..roti canai n nasi lemak sudah tidak di makan lagi sejak bulan 7 tahun lepas..wah...cam yeye jer ko nak kurus yer popo......mkn nasi ttp mkn..cume kurang kan jer.....x mkn nasi x bole rrr...mesti mkn la......now da maen beskal plak...best la men beskal...campo ngn abg2 pakcik...yang da level2 bapak kiter...sumer da berumur..tp steady......aku jer bdk mude dlm BCNC......n 2 org lg.......yg len sumer da berkerjaya dah....huhuhuhu......kne blaja ngn dieorg nie....ni kt bwh skit2 gambo activiti aku utk mengecikkan baadan nie....jum berriadah

ni dier geng basikal aku...ni baru srg..aader lg...upload yg nie jer...kikiki...yang len jgn mare...huhuhuhu....penat oo kayuh beskal mula2...skang ni penat gak tp x macam dl la..huhuhu
aik..cakap men beskal jer...ni dlm air lak nie popo...mcm2 ko wat yer popo...kt ner nie popo....ni kt redang la...kikiki...yg tgh peluk kaki itik tu en. hisyam..blakng dier faris....yg cam awek tu...tu cik hazlina....kt fke gak la...kikikiki....mesti ader yg knl nyer......

kuo dari air bukit lak ko panjat yer popo...huhuhuhu.....cube dok kt uma tu diam2....hehhehe...ni bukit beruang...bru sekali jer daki pon....ble nak naik lg nie...saper nak ikut naik...roger2 la..naik srg2 x best

ada satu lagi activiti aku men....tp jarang men..mase x cukup la men..kah3..cam yeyye jer mase x cukup.....ko men aper yg nak byk mase tu....men paintball la........da lame x menembak org...


so da berbulan bz ngan aktiviti nak kurang kan berat badan..da kurang ke berat sekarang nie...cube citer skit...hehehheh....ni tgk kat bawah nie..aku siap plot graph berat aku lg...kikikiki....maseh perlukan penurunan lg....tp bersyukur ngan yg sekarang nie...


cam maner da tgk belum...anda bile lagi???????





**ni la sedikit sebanyak aper aktiviti aku...kikiki...saper ader idea nak tambahkan aktiviti aku bole la bg cadangan




4 comments:

Daa.Aubrey here ! said...

mmg maen beskal ley kurus....hehehe :)

popo said...

yalarrr...kikiki..then seronok juga berkayuh....huhuhuhuhuhu

アヌム ちゃん~~ said...

Salam.bw here^^ nice blog :)
Feel free to visit me @ frommetoyou~
Ada entri baru :)

JuliaEsqa said...

Wahh.. bestnya dah turun berat badan. Akak ni kat kepala je asyik pikir diet.. tapi mulut still non-stop-kunyah! Tapi kalau buat aktiviti mcm ni mmg boleh turun berat badan.