Barang Panas!!!!

Saturday, August 27, 2011

Cuti Raya..

Assalamualikum dan Salam 1 Malaysia

Fuhhh...lega rasa kepala nie...cuti nak raya..tapi bukan happy sangat nak cuti beraya..tapi dapat cuti lama daripada mengadap Atok(instructor dari jepun dalam lingkungan 60 tahun).....strees jer blajo ngan dier..bukan sebab dier garang ke...dier sangat baik....tapi sebab cara pembelajaran nya tu lebeh kepada berdikari/buat sendiri task..so nak jugak result...kene pecah kepala....dan report mesti la IN DETAIL....task yang buat x susah pun just run simulation Amppliffayaa(Op-Amp) tapi di sebabkan nak IN DETAIL...jadi kelam kejap..hahahahah..

So cuti raya ni begitu bermakna sekali bagi Popo yang rasa seminggu ibarat setahun bila belajar dengan instructor tersebut..Atok pun nak balik Jepun...budak2 ni mintak Souvineir dari sana..tah Atok ingt ke x......kalu Atok x beli..siap la Atok nanti....

**kepada blogger/sahabat/rakan2 sepejuangan yang seronok nak bercuti tu..hati2 di jalanraya, makan jangan banyak sangat pulak, elok dl kecik nanti dah kembang pulak..kikkikiki

SELAMAT HARI RAYA MAAF ZAHIR& BATIN

1 comment:

アヌム ちゃん said...

eh result ga dh lama keluar dh.cek dekat bhgn atas sekali under attention tu.huhu