Barang Panas!!!!

Tuesday, February 8, 2011

Criterium Race & JJ

assalamualaikum dan salam 1 malaysia

huhuhu...aper nak share nie...hehehe...xder idea sgt lah...tp tadi bru jer balik dari pusing2 kat JJ melaka nie...nak cari baju untuk dinner kelaz..them merah lak tu..aduhai..jem panas jap nk cari dress yg sesuai...any idea???..suggest la skit....kikiki.....lg 3 hari jer nie.....erm....da lame da x updae blog nie..da sunyi jer gase...org pun xder nak dtg ziarah blog nie....

ha ahad lepas aku n 2 org kawan basikal aku telah pergi ke UiTM shah alam utk join MTB criterium race kt saner...dekat jer 22KM road...tapi track dier ader bukit la skit....eh bukan skit..banyak la...kah3...walalupun aku dapat NO1 dan bukan nyer NO52 daripada 90 peserta...kikiki..kire ok la tu..x segan sgt la pun....tp bole bangga skit la sbb kategori VARSITY...UTeM dapat NO2...manakala kategori OPEN UTeM dapat NO1 tu...fuyoo....tahniah kepada pasukan road bike UTeM....korang mmg power..bile aku nak jadi power lak nie..adeh....training malas berangan nak jadi power lak....piraahhhh.....tp best taw...kalu kayuh jer beskal x masuk tournement kite x taw kiter nyer tahap kemampuan kiter...huhuhu...so far wat mase nie ok la...huhuhu

 bukan main semangat lagi sebelom race...baju merah tu hanif tu..kikiki
 amboi belon...ngan spek itam lagi yer nak kayuh ke nak tangkap ensem
 ni dier rider utem yg gagah untuk memenangi
 da lapar nie..bile nak makan nie
wah...banyak nyer medal...kikiki...tahniah kepada budak2 roadbike UTeM yang telah berjaya memenangi kejohanan..


**best la..walaupun hujan ketika kayuh...huhuhu

7 comments:

A.s.t.i.n.a said...

congretsssss~~

Heidi Shafiq said...

kalau kayuh smpai gombak singgah la umah aku..

popo said...

tahnk....edi t aku kayuh nek genting aku btaw ko

Nur Liyana said...

huhuhu..hebat2!!!!

popo said...

xder hebat maner pun...bole la nk kayuh suke2

MahaMahu said...

Bike-racer ker bro gila gempak masuk LTDL

popo said...

xder la power pun bro....wat2 sukan reekreasi jer....xder power sampai level LTdL pun...kikiki