Barang Panas!!!!

Monday, January 3, 2011

LTdL - Yellow Ride Jasin

salam dan salam 1 malaysia

Sempena berlangsungnya Le Tour de Langkawi di Malaysia nie pada bulan hujung bulan 1 nie....ader la beberapa siri kayuhan promosi telah di jalankan oleh pihak penganjur LTdL...so secara kebetulannya ianya telah berlangsung di jasin,Melaka....iaitu Yellow Ride(26.12.2010)...so aku pun telah menyertai kayuhan promosi tersebut bersama beberapa rakan Club BCNC yang laine....pendaftaran untuk kayuhan telah diuruskan oleh tuan pengerusi...so aku pun dtg dan kayuh jer...hehehehe.....jarak kayuhan tidak lah begitu jauh..cume sejauh 10Km sahaja....iaitu sekitar Bandar Jasin...pagi2 lagi aku dah bangun dan terus bersiap..walaupun dah terlewat.....berdesup aku siap2....terun p ke rumah rakan ku iaitu Syed Belon..hahahhaha...ataupun belon jer...hehehhe...seb baik sempat sampai

 majlis kayuhan Yellow Ride ini telah dirasmikan oleh Ketua Menteri Melaka

 semua peserta sudah tidak sabar hendak mulakan kayuhan

 itu dia sebelum tibenya di grisan penamat

ini dia gelagat ahli2 BCNC yang gile gambo..pantang ader cameraman...pasti kne snap..abg hairul,tuan pengerusi dan saya

 ahli2 club BCNC mendahului kayuhan setelah meninggalkan VVIP di belakang...lajunyer korang kayuh yer...kejor camera ke tu

 wah sumer ahli BCNC jer kene snap nie....ishk3....

 wah siap peace lg yer...huhu...Eg ni pun x kurang giler gambo...hahahhahaha

 ini lagi steady abg Zul Omputih.....kayuh beskal double rider...bersama anak beliau...saper ek name..xtaw la...da di sebelah rakan nyer

 ini pic sebelom kayuhan bermula..tgk tu En. Shahadan sedang bimbit beg plastik aper tu...owh sarapan rupernyer yang telah disediakan oleh pihak penganjur

steady uncle....walaupun uncle mengalami masalah tayar bocor di pertengahan jalan...tetapi semangat tetap ada....di belakang uncle tu ialah Kak Atin dan adik nyer kalu x silap la.....

 
ni dia gambo aku setelah menamatkan kayuhan.....huhuhu...sekian sahaja coretan aku di blog yg da terbiar hampir sebulan nie kerana tiada perkhidmatan internet..hehehe...lambat skit update

2 comments:

Lulu caldina said...

peace!

Aizuddin Hanis said...

popo mencapap...nak interframe lebih...