Barang Panas!!!!

Saturday, October 30, 2010

Jonker Walk

salam dan salam 1 malaysia

jum jalan jalan di jonker walk...sebab cerita da lepas boleh x sebut..jonker walked...hahhahahah..x boleh ek..huhu..juast nak share..walaupun da 23 taun hidup di melaka..ni first time aku p jonker walk with qila dan ida..niat asal nak makan asam pedas..tapi nak masuk2 jer td terperasan jonker walk la pulak..so mulut cabul ni tersebut la jonker walk..then dieorg pun on jer nak p ker saner..just window shopping jer..hahahhaa...sebenarnyer nk lepaskan tension dah lame x hang out n bz dengan test, assigment, quiz n segala2 nyer la berkaitan ngan study nie...hahahahahha..

 wah da macam wartawan cuti cuti malaysia jer yer

 sedikit sebanyak pic kt jonker walk

 ni kat bla depan

 xder orang nak snap pic kiterorg la

 aper hal si qila tergelak tu..hahaha..aku blur

kat kedai jam pun nak pose



**pic x baper cantik..x pki camera cangih pun
**time ni x plan pun nak p sini..nak p makan jer



14 comments:

Heidi Shafiq said...

popo kuar ngn awek siot.. ari2 ngate aku tp die pun same..

popo said...

agak2 D.....aku bru jer kuo setelah sebulan lebeh x kuo D...ko tu tiap2 malam kuo D...mlm nie jer yg x...

bukudiarysofea said...

haha. aku setuju dgn popo!

popo said...

tgk D..ader org setuju ngan aku..da sah benar kata kata ku ini

Heidi Shafiq said...

sara aku nak sule ko dlm2..

✿ CikCimi said...

aku pon sokong popo.
hahaha.

mia said...

huwa..xpenah lg jln jonker walk mlm3...nice pic pepsi..

popo said...

samer la..da 23 tahun kat melaka nie..mlm td bru first time p..wat malu org melaka jer

Heidi Shafiq said...

aku sule ko jugak cimi.. sampai tembus..

.o r k e d. said...

hahah. aweks menemani. :D

asfz lily said...

dah lama tak jalan2 kat sana..huhu..

popo said...

orked:bkn awek la..kwn2 tu..hahhahaha
azfz:firstime jer jln sini...window shopping jer

Afendi Othman said...

aku sndiri pun tak pernah pergi..haha

popo said...

aku first time